Keni harruar fjalëkalimin e telefonit tuaj? Disa mënyra si ta ktheni në gjendjen e mëparshme

Telefoni është kthyer në një mjet të pazëvendësueshëm për shoqërinë e ditëve të sotme. Shumëçka është e varur ose e lidhur me të, duke shkaktuar shpesh herë kaos për shkak të problemeve të ndryshme që mund t’i ndodhin.

Telefoni mund të vidhet mund të thyhet ose mund të bllokohet. Vetëm në dy prej këtyre “aksidenteve” është e pamundur të sigurohet dalja nga situata, por për të përballuar bllokimin ka disa mënyra.

1-Dërgimi i SMS

Fillimisht merrni Ruth-ligjin. Kjo është mundësi për të punuar me pajisjen, duke përdorur të gjithë funksionalitetet e mundshme, duke e përdorur telefonin tuaj jo si Vizitor, por si Administrator.

Pastaj instalojmë aplikacionin SMS Bypass, paguhet, por nuk është shumë e shtrenjtë. Për ata që nuk duan të shpenzojnë ju mund të kërkoni versionin në mënyrë pirate.

Me ndihmën e të drejtave të Root-it, ne lejojmë përdorimin e aplikacionit të fituar. Kështu kur kemi telefonin e bllokuar dërgoni një tekst të caktuar në SMS nga numër tjetër dhe telefoni juaj do të “dalë në jetë”.

Aplikimi përdor kosin 1234 me parazgjedhje, kështu SMS për të zhbllokuar do të jetë: “1234 reset”.

2.Bëni një telefonatë

Mund të telefononi telefonin. Kjo mënyrë e zhbllokimi funksionon nëse pajisja juaj ka një sistem operativ Android 2.2 ose më të ri.

Për ta hapur, ne e telefonojmë nga një numër tjetëe dhe pas marrjes së celularit, shpejt shkojmë të menuja e cilësimeve dhe pastaj çaktivizojmë bllokimin.

3.Rënia e baterisë

Rënia e baterisë. Kjo metodë është e mirë nesë nuk keni nevojë urgjente për ta përdorur telefonin.

Në do të duhet të presim deri sa telefoni të shkarkohet dhe kur alarmi të dalë nga bateria, shkoni te të dhënat mbi baterinë dhe hapim cilësimet ku mund ta zhdukim kodin.

4.Hyrja më të dhënat në Google

Nëse e lidh telefonin me llogarinë tënde në Google, mund të futesh dhe ta zhbllokosh pajisjen. r.t/albeu.com

 

Shtuar 25.01.2022 11:31