Mënyra më e mirë e largimit të jashtëqitjeve të shpendëve nga makina

Pronarët e makinave bëjnë më mirë të heqin jashtëqitjet nga makina sa më shpejt që të jetë e mundur. Por kini kujdes – ajo duhet të fshihet me një leckë të butë dhe të lagur.

Për të shmangur dëmtimin e ngjyrës, pronarët e makinave duhet të heqin shpejt jashtëqitjet e zogjve dhe mbetjet e insekteve nga makina.

Dhe ekspertët këshillojnë që papastërtia gjithmonë duhet të zbutet paraprakisht.

Meqenëse mund të ketë grimca të forta siç është rëra në papastërti, ju lutemi mos e fërkoni fuqishëm.

Ndihma të tilla si sfungjerët duhet të jenë sa më të buta që të mund të pastrohen butësisht.

Edhe mbulesat e dritave të pasme shpesh janë të ndjeshme ndaj gërvishtjeve.

Tani për tani mjafton një leckë dhe ujë.

Nëse kjo nuk ndihmon, shoferët mund të përdorin mjete të posaçme nga aksesorët e makinave.


Shtuar 20.03.2021 21:29