10 makinat më të bukura të të gjitha kohërave

Kanë kaluar më shumë se 120 vjet nga prodhimi i makinës së parë, disa të paharrueshme e disa të shëmtuara, dhe kjo e bën gjithnjë e më të vështirë përzgjedhjen e makinave më të bukura pasi modele të reja të futen në këtë listë çdo vit.

Më poshtë ju sjellim 10 makinat më të bukura sipas gazetarit të Albeu.com, të shoqëruara me nga një foto:

2021 Lamborghini Sian FKP 37

BMW i8

2020 Ferrari Roma

1998 Audi TT

1967 Alfa Romeo T33 Stradale

2007 Alfa Romeo 8C Competizione

1966 Jaguar XJ13

2011 Lamborghini Aventador

1987 Ferrari F40

1994 McLaren F1

/AlbEu.com/


Shtuar 30.12.2023 18:09