Youtuber mposht në raundin e parë yllin e MMA, fansat kanë dyshime (VIDEO)

Ndeshja e boksit midis YouTuber Jake Paul dhe Ben Askren, ish-kampioni i MMA, zgjati pak më pak se dy minuta dhe shumë ishin të zhgënjyer.

‘Lufta’ zgjati më pak se një raund, YouTuber Jake Paul fitoi, dhe shumë dyshuan në vërtetësinë e ndeshjes.

Më saktësisht, ata pretendojnë se Askren është “paguar mirë” për të rënë teatralisht pas një goditje, në mënyrë që YouTuber të realizojë ëndrrat e tij luftarake.

Paul më parë mundi ish-basketbollistin e NBA-së Nate Robinson, por tani ai po lufton kundër një luftëtari serioz.

Sidoqoftë, Askren do të jetë i kënaqur me shumën prej rreth 500,000 dollarësh , ndërsa YouTuber do të fitojë me 690,000 dollarë.

Edhe pse Askren sinjalizoi se ai nuk ishte i përfunduar, gjyqtari ndërpreu gjithçka,  dhe vendosi të ndalë ndeshjen.

Shtuar 18.04.2021 10:04

Tags: ,