“Të hapen stadiumet me 75% të kapacitetit” (FOTO LAJM)

“Kapaciteti prej 75% për ambientet e jashtme sportive dhe 50% për ato brenda në zonën e bardhë dhe, në zonën e verdhë, rrisin kufijtë aktual maksimal prej 1000 personash jashtë dhe 500 brenda.

Kjo është ajo që unë kam kërkuar në dhomën e kontrollit para se të largohem për Tokio 2020”.

Me një mesazh në rrjetet sociale, Nënsekretarja për Sportet, Valentina Vezzali, ka dashur të sqarojë të gjithë, teksa ndodhet në Japoni, pasi Lojërat Olimpike do të fillojnë nesër me ceremoninë e hapjes.

Në postim, Vezzali gjithashtu thotë se ai është “e vetëdijshme për nevojën për të mbajtur të lartë pragun e maturisë dhe kujdesit”.

Shtuar 22.07.2021 19:46