Super League, Ceferin: Për mua Agnelli nuk ekziston më

Në një intervistë me portalin francez So Foot, presidenti i Uefa Aleksander Ceferin fillon një sulm të ri ndaj ish mikut Andrea Agnelli . “Për sa i përket  këtij njeriu, ky njeri nuk ekziston më për mua – tha ai . Unë mendova se ishim miq, por ai më gënjeu në fytyrë deri në minutën e fundit të ditës së fundit, duke më siguruar se nuk kishte asgjë për t’u shqetësuar e një ditë më parë ai kishte nënshkruar tashmë dokumentet për fillimin e Superligës ‘.

Ceferin nuk e ul tonin dhe, në pritje të sanksioneve për tre klubet rebele (Juventus, Real Madrid dhe Barcelona) pas procedurës së hapur nga UEFA,  ai i hedh akoma më shumë benzinë zjarrit .

“Në këtë histori, unë mund t’i vendos protagonistët në tre kategori. Unë vendosa Andrea Agnelli në të parën, ishte diçka personale – shtoi ai.  Në kategorinë e dytë, unë vendos presidentët që i konsideroja mjaft pranë dhe më vjen keq ata nuk më kishin. Unë thashë paraprakisht se çfarë po planifikohej. Në kategorinë e tretë dhe të fundit unë vendos ata me të cilët nuk kam pasur kontakte të privilegjuara. Unë nuk i fajësoj ata, por edhe ata do të duhet të vuajnë pasojat e veprimet e tyre “. /albeu.com/

 


Shtuar 5.06.2021 21:41