Shkoi për t’i dhënë dorën, reagimi i tifozit bën namin në rrjet (VIDEO)

Futbolli është i paparashikueshëm jo vetëm brenda fushës së lojës por dhe jashtë saj.

Shpesh krijohen momente gazmore mes tifozëve dhe lojtarëve. Rasti i fundit ka ndodhur në Belgjikë.

Një video po bën namin nëpër rrjetet sociale.

Në të duket një tifoz, i cili i kërkon lojtarit që t’i japi dorën.

Lojtari afrohet po në moment të fundit tifozi e largon dorën dhe i bën gjeste. Kaq mjaftoi që rrjeti të shpërthente nga të qeshurat.


Shtuar 16.12.2021 17:54

Tags: