Ronaldo ngatërrohet me topin dhe bie, shokët e ekipit nisin të qeshin (VIDEO)

Moment gazmor gjatë stërvitjes së djeshme të Portugalisë.

Udhëheqësi dhe ylli i Juventusit por edhe ekipit kombëtar lusitan, Cristiano Ronaldo, shkeli me vështirësi topin gjatë rrethit klasik të nxehjes.

CR7 nuk e mori topin shumë mirë dhe rrëshqiti duke rënë. Kaq mjaftoi që shokët e ekipit të nisnin të qeshurat… Ndryshe ishte fytyra e Ronaldos, që u ngrit nga toka me fytyrën e zymtë për këtë që i kishte ndodhur.

Shtuar 23.06.2021 16:40