Renditja e FIFA-s/ Shqipëria dhe Kosova rikuperojnë ndjeshëm (FOTO LAJM)

Së fundmi FIFA ka përditësuar renditjen e kombëtareve. Shqipëria dhe Kosova njohin vetëm rritje.

Kombëtarja jonë ka rikuperuar 3 pozicioni, duke e renditur e 66. Lë pas kombëre si ajo e Bullgarisë, Maqedonisë apo Izraelit.

Ndërkohë Kosova  ka rikuperuar 6 pozicione për herë të parë në histori duke u renditur në vendin e 109 nga 115 që ishte më parë.

Ndërkohe nuk ndryshon “top 10” e parë. Belgjika vazhdon të kryesoje më 1832 pikë, e pas saj vjen Brazili me 1811 pikë, Anglia e treta e cila ka kaluar Francën në vend në katërt. Gjithashtu edhe Portugalia ka kaluar Spanjën në vendin e 7 dhe Danimarka renditet e dhjeta duke ulur poshtë Holandën.


Shtuar 16.09.2021 12:44