Pochettino objektivi kryesor, Man United ka edhe një plan B

Mauricio Pochettino është ëndrra, por Ralf Rangnick është plani B i United .

Kjo detajohet nga ‘talSPORT’, e cila kupton se gjermani do të vepronte si trajner i përkohshëm (tani postin e mban Carrick) nëse do të ishte e nevojshme.

Për sa i përket trajnerit të përkohshëm, nëse nuk mund ta marrin Pochettino-n dhe ta largojnë atë nga Parisi tani, Rangnich mund të jetë një kandidat i vërtetë, kjo është ajo që kam dëgjuar”, tha Alex Crook në mediumin e lartpërmendur. r.t/albeu.com


Shtuar 23.11.2021 13:36