Pëmirësim i situatës së pandemisë, merret vendimi për stadiumet e Serie A

Serie A gradualisht po i kthehet plotësisht normalitetit, falë përmirësimit të situatës epidemilologjike në vend dhe procesit pozitiv të vaskinimit të popullatës.

Stadiumet tashmë nuk do jenë të hapura me kapicitet 50%, por 75% me kërkesë të klubeve dhe federatës e pranuar nga Komiteti Teknik i Shkencor .

Kjo vlen vetëm për stadiumet e hapur, pasi pallatet e sportit do të jenë të hapura me 50% të kapacitetit të tyre./albeu.com


Shtuar 29.09.2021 12:32