Ofendoi në bazë racore portierin e Milanit, Juventusi përjashton përgjithmonë tifozin

Klubi i Juventusit ka dal me një komunikat në lidhje me një tifoz që ofendoi në bazë racore portierin e Milanit, Mike Maignan.

Si pasojë e këtij veprimi, tifozi është përjashtuar përgjithmonë për të hyrë në stadiumin e Juventusit për të parë ndeshjet.

Po ashtu, tifozi është larguar dhe nga “fan klubi” lokal ku bën pjesë ai.

 


Shtuar 23.09.2021 19:28