Mirante flet për herë të parë si “kuqezi”: Bisedimet ndodhën shpejt, nuk mund t’i thuash “JO” Milanit

Dëmtimi i  portierit, Mike Maignan ka detyruar Milanin të lëvizë shpejt për të gjetur një  zëvendësues dhe ia ka arritur.

Ditën e djeshme në Milano zbarkoi Antonio Mirante.

ërmes një interviste në ‘TV Milan’, Mirante ka theksuar se negocioatat ishin të shpejta sikur një rrufe dhe e pranoi Milanin menjëherë, diçka që sipas tij as nuk mund të diskutohej.

“Gjithçka erdhi papritur – tha Mirante. “Negociatat ishin një rrufe. Thirrja erdhi të hënën pasdite pas dëmtimit të Maignan, të cilit ju uroj fat të mirë. Negociatat, nëse mund ta quani kështu, ishin të menjëhershme. Unë e pranova menjëherë Milanin, është diçka që as që mund të diskutohet.

Mirante, 38 vjeç, mbërrin për të ndihmuar ekipin në fushë dhe në dhomat e zhveshjes. “Unë kam vetëdijen dhe moshën për të mos u frikësuar për situatën. Në moshën time është e drejtë që ju të sillni edhe disa cilësi njerëzore në dhomën e zhveshjes, e cila nga jashtë duket se është tashmë në një nivel të lartë. Ekipi të jep përshtypjen e një entuziazmi të madh dhe një vozitje të madhe dhe kjo është një vlerë e madhe për mua, “tha ai.

Mirante nuk la pa folur edhe për trajnerin, i cili tani do të punojë gjithashtu me Stefano Piolin për herë të parë: “Unë kurrë nuk kam punuar së bashku me trajnerin. Unë gjithmonë kisha përshtypjen e një trajneri të stërvitur i cili mbërriti në Milano në momentin më të mirë. Kjo lejoi rritje eksponenciale nga të dy anët. Besoj se kjo ‘martesë’ do të zgjasë shumë”, ka përfunduar Mirante.


Shtuar 14.10.2021 13:31