Masa të rrepta sigurie, skuadra e Feyenoord mbërrin në Tiranë

Ashtu siç ishte njoftuar më parë skuadra holandeze e Feyenoord ka mbërritur dhe është akomoduar në hotel në Tiranë.

Skuadra e cila ka marrë një autobos me qira ndryshu nga kundërshtari i tyre, është shoqëruar nga masa të rrepta sigurie.

Pak më vonë, pritet të mbërrijë edhe ekipi i Romës, ndërsa pasdite do të kemi konferencat për shyp./albeu.com