Kupa e Botës 2030/ Ukraina i bashkohet Spanjës dhe Portugalisë në ofertën për ta organizuar

Ende nuk është përcaktuar, por Kupa e Botës 2030 flitet se do të organizohet në Spanjë, Portugali dhe së fundmi kërkesë ka bërë edhe Ukraina.

Sipas raportimeve të fundit, Ukraina është duke u përgatitur që t’i bashkohet ofertës.

Plani duket se është që Ukrainë e cila momentalisht ndodhet në luftë të marrë përsipër organizimin e së paku një grupi.

Mbetet të shihet në vazhdim nëse marrëveshja do të mund të finalizohet./albeu.com