Krenar Alimehmeti zgjidhet kreu i Shoqatës së Futbollit në Tiranë

Më në fund kanë përfunduar zgjedhjet në Shoqatën Rajonale të Futbollit, Tiranë, ku fitues është shpallur, Kranar Alimehmeti, i cili kishte përballë Aduart Prodanin.

Alimehteti mori mbështetjen e 44 delegatëve dhe vetëm dy prej tyre votuan për Prodanin, ndërsa dy të tjerë nuk ishin të pranishëm.

Kujtojmë që kandidati Eduard Prodani bashkë me 18 delegatë u luarguan nga ambientet e FSHF para se të mbahej procesi i votimit, për shkak se sipas tij listat ishin fiktive, duke iu mohuar e drejta disa shoqatave legjitime.

Shtuar 24.01.2022 17:34