Johnson: Angli, fat të mbarë! Sillni në shtëpi “Euro 2020” (VIDEO)

Futbolli po vjen në shtëpi! Motoja e një vendi të tërë, Anglisë, në ditën e finales së Euro 2020 kundër Italisë.

Boris Johnson , Kryeministri i Mbretërisë së Bashkuar, gjithashtu i ka dërguar një mesazh ekipit kombëtar përmes Twitter: “Fat të mbarë Anglisë sonte. Ka qenë një udhëtim i jashtëzakonshëm deri më tani, por të gjithë shpresojmë që të mund të vazhdoni përpara dhe të sillni Europianin në shtëpi “.

 


Shtuar 11.07.2021 11:10