Ish-missi është ylli i ri i futbollit italian, pamja e saj lë në hije Diletta Leottën (FOTO LAJM)

Ashtu si është Diletta Leotta në Serie A, dalëngadalë po bëhet Carolina Stramare në Serie B.

Ish-miss Italia, e cila e mori kurorën në vitin 2019, vendosi që në tetor t’i përkushtohej futbollit derisa u bë fytyrë e njohur e futbollit italian.

Profili i saj në “Instagram” “shpërtheu” në momentin që Carolina hyri në Serie B.

Mediat italiane shkruajnë në superlativ për të, pasi ajo ka debutuar për mrekulli në futboll.

Shumë e krahasojnë me gazetaren Diletta Leotta dhe besojnë se shpejt do t’i arrij majat e suksesit.


Shtuar 18.12.2021 14:06