Fansja i kërkon autograf në gjoks, reagimi i Ronaldinho-s bën xhiron e rrjetit (VIDEO)

Ronaldinho është mësuar të nënshkruajë autografe në shumë vende të çuditshme.

Këtë herë një vajzë i kërkoi atij të firmoste në pjesën e gjoksit. Rrjetet e kanë shpërndarë videon deri në atë pikë sa ta bëjnë atë virale.

Qëndrimi i ‘Dinho-s’ komentohet dhe tërheq vëmendjen e të gjithëve. Ai nuk dridhet e as nuk jep as edhe një buzëqeshje. Serioz dhe i qetë, ai firmosi pa hezitim.


Shtuar 18.07.2021 13:58