Çpati Ronaldo me Coca-Colan? E zhduk nga tavolina dhe vendos ujin (VIDEO)

Cristiano Ronaldo dihet që kur flitet për dietë dhe gjëra që duhet të konsumohen, është i fiksuar në maksimum dhe shpesh e ka thënë dhe se do të donte që djali i tij të mos pinte pije me gaz si coca-cola.

Këtë e ka dëshmuar edhe sot në konferencën për shtyp të Portugalisë përpara ndeshjes debutuese të saj në këtë Europian…

Teksa konferenca nuk kishte nisur dhe përpara tij kishte dy shishe Coca-Cola prej qelqi, ai i ka zhvendosur duke i larguar dhe duke ngritur shishen e ujit:

“Coca-Cola… pfff! Ujë më mirë”.


Shtuar 14.06.2021 22:02