Botërori çdo 2 vjet, Infantino: Të mos humbim futbollistët e rinj

Gianni Infantino, presidenti i FIFA-s, ende mbron planin e tij për të organizuar një Kupë Botërore çdo dy vjet, duke besuar se është një mënyrë e rëndësishme për të mos humbur interesin e të rinjve për futbollin.

Votimi për organizimin e Kupës së Botës çdo dy vjet nuk do të bëhet në marsin e ardhshëm në kongresin vjetor të FIFA-s. Por kjo nuk e ndal punën e pandërprerë të komunikimit të Gianni Infantino, president i organit dhe arkitekt i madh i këtij projekti. Pas prezantimit të një studimi fizibiliteti për zbatimin e këtij formati, lideri përsëriti argumentet e tij në një konferencë për shtyp të hënën.

Nëse nuk doni të humbni rininë e futbollit, duhet t’u jepni atyre mundësi për t’i emocionuar ata,” tha ai në komentet e raportuara nga TyC Sports/albeu.com


Shtuar 21.12.2021 10:38