Arsenal “shkund” xhepat tek Fiorentina

Në Angli flitet se Arsenal është gati me ofertën zyrtare për sulmuesin serb Dusan Vlahovicc.

Këtë gjë e aprovon dhe mediumi italian, “GazzettadelloSport”, ku thotë se Arsenal ka gati ofertën tunduese për serbin. Për të transferuar sulmuesin serb, Arsenal ka gati 85 milion euro për Fiorentinën. Oferta është shumë tunduese dhe e lartë ku mendohet se klubi italian vështirë të rezitojë.

Gjithësesi, Arsenal mendohet se do e transferojë në fund të sezonit./h.ll/albeu.com

 


Shtuar 1.12.2021 11:24