Ajax shkrin trofeun e fituar në yje të vegjël dhe e shpërndanë te tifozët (FOTO LAJM)

Si një mirënjohje për 42,000 anëtarët, klubi u dhuroi atyre një yll të titullit të 35-të kampion Eredivisie.

Si rezultat i kësaj, klubi bëri një gjest të pabesueshëm për tifozët e tyre, si një mirënjohje për gjithçka që ndodhi gjatë këtyre dy viteve të fundit.

Ata vendosën t’i jepnin secili anëtar një yll të vogël të krijuar nga trofeu i Ligës së Holandës.

Klubi i Ajaxit ka vendosur që të shkrijë trofeun e tyre në yje të vegjël dhe t’i dhurojë 42 mijë copa për tifozët e tyre.

Drejtori i përgjithshëm i klubit, Edwin van der Sar, doli për të shpjeguar pse u mor ky vendim. “Ne kemi luajtur praktikisht pa një audiencë; të paktën ata nuk ishin në tribuna, sepse kemi vërejtur mbështetjen e tyre çdo javë. Gjatë rrugës për në stadium, në rrjetet sociale dhe në kontaktet personale, ishte konstante. Më parë, me “Ky titull është për ju”, ne njoftuam se ua kushtonim tifozëve. Ndarja e trofeut është prova përfundimtare e kësaj, ne i bëjmë ata të marrin pjesë në sukses në mënyrën më të pastër të mundshme “tha ai.


Shtuar 12.05.2021 15:59

Tags: