“Ai fluturoi poshtë poshtë nesh”, Smalling tregon se ka parë UFO (FOTO LAJM)

Mbrojtësi i Romës, Chris Smalling dhe gruaja e tij Sam pretendojnë se panë një UFO natën e kaluar.

Rasti me sa duket ndodhi kur familja ishte në pushimet e tyre verore dhe Sam Smalling e shpërndau atë përmes storyve të saj në Instagram.

“Në rregull, kështu që unë premtoj se nuk ishim në kërpudha magjike ose ndonjë gjë tjetër, por unë dhe Smalling pamë UFO-në më të çmendur natën e kaluar! Tani si një shikim i shpejtë disa sekondash lart në qiell.

“Ai fluturoi poshtë poshtë nesh dhe më pas u kthye lart në qiell ku qëndroi për një orë (mbase më gjatë por na u desh të largoheshim).

“Ishte shumë e vogël për të xhiruar kur qëndroi në qiell, megjithëse Chris mund ta shihte atë duke u rrotulluar me drita që ndriçonin rreth tij (unë mund të shihja vetëm dritat e jashtme në këtë pikë pasi nuk kam shikim aq të mirë.)”

Ajo vazhdoi ta përshkruajë atë si “masive dhe plotësisht të heshtur”, si dhe “si dy drejtkëndësha 3D të veçantë që rrotullohen rreth njëri-tjetrit me drita të dobëta që lëvizin nëpër skajet”.

 

Shtuar 7.06.2021 07:06