U përdhunua nga 15 vjeçari në Pogradec, familja e vajzës 12 vjeçare jeton mes skamjes dhe varfërisë (VIDEO)

Vajza 12 vjeç që kreu marrëdhënie seksuale pa dëshirë me një 15-vjecar, i cili u ndalua të premten në mbrëmje është nga Verdova.

12-vjeçarja është motra e vajzës që dy vjet më parë u përdhuna disa herë nga babai i shoqes që e mbante ne shtëpi, pasi familja e saj është e varfër dhe me probleme te shëndetit mendor.

Abc mëson nga nëna, se vajza e dytë, 12-vjecarja është përdhunuar disa here nga 15-vjecari.

Ai hynte natën në banesën e familjen se të miturës, abuzonte me vajzën dhe largohej. Herën e fundit ai u zbulua nga nëna dhe te nesërmen e denoncuan. /abcnews.al/