S’ka fund drama, Alvisa “hap kartat”: Hyseni ka rrahur edhe motrat dhe mbesën e tij, është i sëmurë psikik (VIDEO)

Vijon konflikti mes dy protagonistëve të Përputhen, mes Alvisës dhe Hysenit, të cilët dolën të kenë qenë të lidhur, jo vetëm para hyrjes në program, por edhe gjatë programit.

Përmes një videoje të publikuar në rrjetet sociale, Alvisa tregon se Hyseni ka dhunuar madje edhe motrat e mbesën e tij dhe i ka bërë thirrje familjes ta vizitojë, pasi ka probleme psikike.

Në fund ajo ka edhe një paralajmërim për të, se nëse vijon ta përndjekë, ajo i premton se do e denoncojë.

Dëshmia e Alvisës:

“Përshëndetje, më kanë ardhur disa gjëra në inbox-in tim nga disa prej jush, disa regjistrime, ku vërtetohet shumë qartë se unë kam luftuar për t’i mbushur mendjen që most ë vijë në atë emission. Dhe po e keni vënë re më ka thënë: ‘A i ke bërë ato që të kam kërkuar unë?’

Domethënë, disa gjëra që ai ka kërkuar, për presione, për kërcënim. Domethënë nëse i ke bërë unë nuk vij, nëse s’i ke bërë unë do të vij. Është presioni dhe kërcënimi aty, duket qartë dhe si unë i flisja, në mënyrë shumë të botë që ‘po, patjetër, vetëm mos hajde aty, kuptoni diçka dhe jinni realist: një njeri që të incizon është i zhytur dhe ky ka qenë plan ii tij për të më shkatërruar mua. Këtë gjë ia arriti dhe nuk e kuptoj me çfarë fytyre vazhdon Akoma dhe e bën.

Familja e tij e di shumë mirë se çfarë personi është ai. Ka ushtruar dhunë tek familja e tij, te motrat e tij, te mbesa e tij dhe jo më tek unë që nuk më ka asgjë. Kështu që do t’i them një thirrje të fundit familjes së tij: Nëse ai vazhdon me këtë muhabet, unë do vazhdoj me organet kompetente. Deri tani nuk e kam bërë, kur kemi qenë të lidhur sepse e kam dashur, këto kohë nuk e kam bërë sepse kam menduar se do ta zgjidhim si njerëz të rritur që jemi, por tani është lajmërimi im i fundit. Nëse ai hedh dhe gjënë më të vogël dhe bën gjestin më të vogël unë do shkoj dhe do ta denoncoj se nuk e lë më këtu.

Dhe familja, e di shumë mirë se ça njeriu është duhet të vejë ta kontrollojë nga trutë e kokës se qenka psiqik”.

Ndërkohë, ajo ka publikuar edhe disa mesazhe ku i thotë Hysenit se nuk e ka denoncuar për hir të prindërve të saj dhe e paralajmëron se nëse ndodh diçka tjetër, nuk do të ketë më kthim pas./albeu.com/