Accor do të hapë hotelin e parë të Stilit ibis në Tiranë

Accor vazhdimisht forcon portofolin e tij në Ballkan. Pas një prezantimi të suksesshëm në tregun shqiptar me prezantimin e parë të Novotel dhe MGallery në vend, Grupi planifikon të hapë një hotel tjetër në Tiranë. Hoteli ibis Styles Tirana Entry do të mirëpresë mysafirët e tij të parë në 2022.

Pavarësisht nga situata aktuale Accor, grupi udhëheqës botëror i mikpritjes, forcon portofolin e tij në Shqipëri. Grupi ka nënshkruar një marrëveshje manaxhimi me Nova Construction 2012 për një stil të ri ibis, i cili do të hapet në Tiranë. Hoteli do të ofrojë 75 dhoma të rehatshme, moderne dhe tematike për mysafirët, si dhe një restorant dhe një bar lounge relaksues me një pishinë të vendosur në katin e fundit.

Rajoni i Ballkanit, me shumë hapje të suksesshme dhe një shtrirje ambicioze është shumë i rëndësishëm për Accor për shkak të potencialit të tij të fuqishëm për biznes dhe pushime. Novoteli i parë në Shqipëri është vendosur të hapet në 2022 dhe hoteli ibis Styles do ta ndjekë, duke zgjeruar ofertën e Accor në Tiranë. Marka ibis Styles është e njohur për motivet e saj të rrënjosura në secilin vend, prandaj ky hotel do të shënojë një pikë të shkëlqyer, ku të gjithë do të mund ta njohin vendin në zemrën e tij – Dilek Sezer – Drejtor i Zhvillimit të Accor – Evropa Juglindore

Hoteli ibis Styles Tirana Entry do të jetë pjesë e një kompleksi me shumë përdorime, i përbërë gjithashtu nga dy ndërtesa banimi me 8 kate. Investitori dhe pronari i hotelit të ri është Nova Construction 2012 – një nga kompanitë më të mëdha të ndërtimit në Shqipëri, themeluar dhe administruar nga Ilir Shtufi, një biznesmen i shquar shqiptar.

Tirana është një qytet i gjallë, dinamik, gjithmonë në rritje dhe në zgjerim, por tani ka nevojë për dhoma hoteli, veçanërisht në zonat ku biznesi po lulëzon. Ne kemi vendosur të bashkëpunojmë me Accor sepse kemi besim të plotë në përvojën dhe përgjegjësinë e liderit global në industri. Ne besojmë se vendndodhja perfekte e hotelit e kombinuar me dizajnin e jashtëzakonshëm, të zgjuar dhe modern të markës ibis Styles do të fitojnë zemrat e mysafirëve të ardhshëm qoftë për pushime apo edhe biznes. – thotë Z. Shtufi i Nova Construction 2012.

Marka ibis Styles është e njohur për modelet e saj unike dhe motivet që pasurojnë përvojën e mysafirëve në çdo qëndrim, pa marrë parasysh vendin që ata zgjedhin të vizitojnë. Çdo hotel ibis Styles është unik dhe i ndryshëm, dhe dizajni i tij është marrë nga tradita, historia ose kultura e vendndodhjes. Kjo rezulton në përvojën e paharrueshme për çdo mysafir, në të gjithë botën.

RRETH ACCOR
Accor është një grup mikpritës kryesor botëror i përbërë nga më shumë se 5,100 prona dhe 10,000 ambjente ushqimi dhe pijesh i ndodhur në 110 vende. Grupi ka një nga ekosistemet mikpritëse më të larmishme dhe më të mirëintegruara të industrisë duke përfshrë markat luksoze dhe premium, ofertat e shtresës së mesme dhe ekonomike, konceptet unike të jetesës, vendet e argëtimit dhe jetës së natës, restorantet dhe baret, rezidencat private të markës, pronat e përbashkëta të akomodimit, shërbimet e sigurisë, hapësirat e bashkëpunimit dhe më shumë. Accor gjithashtu prezantohet me një portofol të pakonkurueshëm të markave dalluese dhe afërsisht 260,000 anëtarë ekipi në të gjithë botën. Mbi 68 milion anëtarë përfitojnë nga programi gjithëpërfshirës i besnikërisë së kompanisë ALL – Accor Live Limitless – një shoqërues i përditshëm i stilit të jetës që siguron qasje me një larmi të madhe shpërblimesh, shërbimesh dhe përvojash. Përmes inicitativave të tij Planet 21 – Acting Here, Accor Solidarity, RiiSE dhe ALL Heartist Fund, grupi është përqendruar në drejtimin e veprimeve pozitive përmes etikës së biznesit, turizmit të përgjegjshëm, qëndrueshmërisë mjedisore, angazhimit të komunitetit, diversitetit dhe gjithëpërfshirjes. E themeluar në vitin 1967, Accor SA ka selinë në Francë dhe renditet publikisht në Euronext Paris Stock Exchange (kodi ISIN: FR0000120404) dhe në OTC Market (Ticker: ACRFY) në Shtetet e Bashkuara. Për më shumë informacion vizitoni group.accor.com ose ndiqni Accor në Twitter, Facebook, LinkedIn dhe Instagram.

NOVA CONSTRUCTION 2012

Kompania zotëruese e projektit është Nova Construction 2012, një nga kompanitë më të mëdha të ndërtimit në Shqipëri, themeluar në 2012 dhe drejtuar nga Z. Ilir Shtufi, biznesmen i shquar shqiptar.


Shtuar 7.05.2021 16:14