Zarf i Zi, rrengu i banorëve bën Ronaldon për “ujë të ftohtë” (VIDEO)

Pasi është dërguar në nominim nga Nita, krah Efit, Kiarës dhe Bledi Manes, Ronaldo është bërë mjaft i ashpër në lojën e tij në BBV.

Ai ka nisur hapur sulmet për banorët dhe akuzat nuk kanë të ndalur.

Për këtë banorët i kanë bërë një rreng gazetarit duke krijuar një zarf të zi për të. Ata e kanë ngritur nga gjumi duke e lajmëruar se ka ardhur zarf i zi. Por sapo i ka dalë gjumi tamam, Ronaldo ka kuptuar lojën e cila zgjati vetëm pak minuta.