Vila 85,000 € në Mykonos i bëri “gjëmën”, Angela Martini dhe partneri marrin vendimin e rëndësishëm

Dragos Savulescu së fundmi ka lënë vilën e tij luksoze në Mykonos me kosto 85,000 Euro dhe është zhvendosur në një tjetër vilë më të lirë dhe më të vogël.

Bashkëshorti i modeles së njohur shqiptare Angela Martini u la i lirë nga autoritetet greke pak ditë më parë, por me kusht që të mos largohet nga Mykonos derisa gjykata të vendosë për ekstradimin ose jo të tij në Rumani.

Dragos ka rinovuar kontratën e qirasë së vilës me nëntë dhoma gjumi deri më 30 Shtator derisa të përfundojë proceset gjyqësore.

Megjithatë jetesa e tij luksoze në vëmendjen e të gjithë mediave dhe autoriteteve e ka detyruar që të rishikojë kontratën dhe të zhvendoset në një vilë më të vogël dhe më të lirë.


Shtuar 23.08.2021 10:28