U përjashtua me zarf të zi! Dalin pamjet e patransmetuara kur Meti godet Blerandon (VIDEO)

Dalin pamje të reja nga momenti i përplasjes mes Metit dhe Blerandos. Kujtojmë se Meti, është përjashtuar nga shtëpia, para tre ditëve pasi u përfshi në një debat të ashpër me Blerandon.

Ky i fundit si kapiten i javës, i dha detyrë Metit të pastronte tualetet. Kërkesa e tij ishte që t’i ofroheshin dorëza e maskë, se ndryshe nuk do e kryente detyrën. Pas kësaj, Meti prek dhe më pas godet në krah Blerandon, veprim i cili solli përjashtimin e tij nga loja.

Shikoni videon më poshtë:


Shtuar 18.11.2023 11:53