Shqiptarët të “çmendur” pas Luizit, emrin e tij e sheh kudo

Luiz Ejlli është padiskutim njeriu i momentit, aq sa emri i tij lakohet dhe përmendet në çdo hapësirë ku shqiptarët gjejnë mundësinë të bëhen bashkë.

Fenomeni Luiz është një nga më të diskutuarit në lokale, rrjete sociale por tashmë edhe nëpër rrugë e sheh kudo emrin e tij.

Siç shihet edhe në foton e mësipërme të publikuar ga AlbEu një qytetar ka vendosur që të shkruaj në xhamin e makinës së tij emrin e Luizit.

Nëse dikur në xhamat e makinave kishte shkrime humoristike të tipit “laje o Gzim”, sot vendin e ture e ka zënë emri i Luiz Ejllit.


Shtuar 3.02.2023 21:22