Shihni si Jimmy Kimmel flet shqip në emision: Hyp se të vrava, zdryp se të vrava, Dua Lipa kalon me sukses testin (VIDEO)

Dua Lipa është një nga ambasadoret më të mira që ka vendi ynë në arenën ndërkombëtare. Ajo ka promovuar Shqipërinë në sytë e gjithë botës dhe kështu ka bërë edhe kësaj here.

E ftuar në Jimmy Kimmel Live, bukuroshja ka treguar edhe një herë se është një njohëse shumë e mirë e gjuhës shqipe.

Moderatori i ka sjellë asaj disa shprehje frazeologjike në shqip si; “i ka bërë rrush e kumbulla” apo “hyp se të vrava, zdryp se të vrava” dhe Dua Lipa ka shpjeguar më së miri kuptimin e tyre.

Duhet thënë se Jimmy Kimmel, i ka thënë këto fjalë në gjuhën shqipe që e ka surprziuar jo pak bukuroshen shqiptare.


Shtuar 9.02.2024 12:47