Roza Anagnosti mbledh yjet e kinemasë në 80-vjetorin e lindjes, pse mungoi Margarita Xhepa dhe Tinka Kurti?

Aktorja e shquar shkodrane e Teatrit Kombëtar dhe kinematografisë shqiptare, Roza Anagnosti festoi pak ditë më parë ditëlindjen e saj të 80-të.

Me këtë rast është organizuar një festë e madhe për të, ku kanë marre pjesë disa prej yjeve më të mëdhenj të kinemasë shqiptare, që janë akoma gjallë.

Ajo që binte në sy, ishte mungesa e dy emrave të mëdhenj, Margarita Xhepa dhe Tinka Kurti.

Ato thuhet se nuk kanë qenë në gjëndje të mirë shëndetësore, ndaj dhe kanë munguar.

Por asgjë për t’u shqetësuar.

Më poshtë ndërkohë, keni disa prej fotove të festës.