Plas sherri me Rozën dhe Romeon: Ik o njeri i zi!

Një diskutim mes moderatores Roza Lati dhe aktorit Romeo Veshaj ka degraduar në debat me tone të ashpra dhe ofendime.

Debati në Big Brother nisi kur Roza pyeti Alfion pse është ndarë nga partnerja, të njëjtën pyetje i ka bërë edhe Romeos, madje ka ngacmuar edhe banorë të tjerë duke i pyetur për orientimin seksual.

Roza: Kjo është një lojë, pse e merr personale.

Romeo: Si pse marr personale, kush është lojë, me mua s’ke lojë e ke direkt personale direkt jo ti por të gjithë këtu.

Roza: E mirë ke ardhur në vendin e duhur, bravo

Alfio: Më pyeti pse je ndarë me partneren dhe të gjithë e dinë që unë nuk dua të flas për këtë gjë.

Roza: Sic ngacmova Alfion ngacmova dhe ty Romeo.

Romeo: Atë nuk po e ngacmoje për gruan po e ngacmoje për gay-t moj…

Roza: Ai është informacioni që është për të. Për Alfion, pse jeni ndarë a ke bërë tentativë që ta ndreqësh.

Romeo: Vazhdo ti unë e mbarova timen zemra ti vazhdo bluaj me veten, po deshe merre si këshillë po deshe reflekto ca të duash bëj.

Roza: Romi je duke marrë cdo gjë personale në këtë shpi, futi një mendje të lehtë.

Romeo: Nuk do më tregosh ti ca mendje t’i fus unë.

Roza: Merri personale sa të duash.

Romeo: Çdo gjë personale vetëm personale, lojë nuk kam unë.

Roza: Sa i ke rrënjët e ngulura këtu ti po aq i kemi dhe ne.

Romeo: Për çfarë e thu ti tani këtë, jam i brendshëm unë hajde këtu për cfarë e the këtu do të dalësh.

Roza: Jo e kam në këtë kuptim se sa i fortë je…

Romeo: Kaq e keqe je m zemra..

Roza: O lal po ti je djalë Vlore dhe unë gocë Vlore

Romeo: Je kaq e keqe je kaq e zezë, je e zezë je super e zezë je veshur me rozë për të mbuluar të zezën ik o njeri i zi!


Shtuar 19.01.2024 19:52

Tags: , , ,