Rikja bën deklaraten e papritur! I kthehet banori: Mos thuaj kurrë…

Konkurrentja e Big Brother Vip, Rike Roçi, ka deklaruar se do të dalë vetëm që aty, duke nënkuptuar se nuk do të krijojë asnjë lidhje.

Megjithatë, Fatjoni tha që për këtë nuk duhet të ishte e sigurt, ndërsa Gazi tha se ajo është lojtarja më e fortë nga vajzat.

Rikja: Zemër unë këtu kam hy vetëm do dal vetëm. Kam një karakter, unë e di sesi jam dhe jashtë familja ime më njeh

Fatjoni: Gjithsesi mos thuaj kurrë

Graciano: Jo mo Rikja i ka të qarta gjërat, edhe nëse bën diçka, e bën se e ndjen

Gazi: Është lojtarja më e mirë femër këtu

Fatjoni: Ja kam thënë, jo një herë, por disa herë. Rikja dhe kur rri urtë flet

Rikja: Me ato mimikat e mia

Gazi: Edhe Sara është lojtarë e fortë

Rikja: Në këto momente është pak me pushime. Kam ndryshuar mendim


Shtuar 2.02.2024 18:28