“Pse ke mbrojtur më shumë Erjolën sesa Heidin”, Romeo i revoltohet Gracianos: Heidi të ka shkelur syrin?

Romeo: A je normal, a të ka shkelur syrin ty?

Graciano: Po por jo në drejtimin që mendon ti, por që kam Romeon për mbrojtje

Heidi: Nuk ka ndodhur kurrë

Graciano: Më vjen keq që je në siklet prej Heidi Bacit.

Ledjoni: Reagove më shumë për Erjolën sesa për këtë rast. Si ka mundësi kur reagimi nuk është i njëjtë.

Romeo: Jashtë ma mohoi, ndjesë semos e mendon se e thash në atë kupton.

Arbër: Rome ka hipur në autobusin e finales dhe pak rëndësi ka për të gjërat që ndodhin. Mund ti dilte në mbrojtje të dashurës. Të paktën nuk të ka thënë njeri ty mos fol para asaj, por në situatat kur është diskutimi me Heidin, na lër të diskutojmë me Heidin.

Françeska: Këtë pyetje ja kam bërë Romeos, e hodhe shtëpinë përpjetë për Erjolën, preket Heidi në këto situata dhe Romeo nuk reagon.


Shtuar 14.05.2024 22:17

Tags: