Plasi në “Love Story”, dy nga konkurrentët njihen jashtë dhe konkurrentja thotë se janë në lidhje (VIDEO)

Gjatë puntatës së sotme të Love Story Talk, është diskutuar rreth Bajronit dhe Xhenit, të cilët duket se janë miq shumë të ngushtë prej vitesh. Por Danielën diçka nuk e ka bindur aspak dhe ka ngritur dyshimet se mes tyre ka më shumë se miqësi.

Duke folur rreth klipit të Xhenit dhe situatës së saj me Kristin, i cili e përmendi si vajzën më pak të preferuar për të, Bajroni ka thënë:

“Në atë klip pashë Xhenin që njoh prej 10 vitesh. Por gjëja që më bën më shumë përshtypje është Kristi që e deklaroi si vajzën më të papëlqyer, ndërkohë që në prapaskenë kërkon vëmendjen e Xhenit.”

Ndërsa Daniela ka reaguar menjëherë, duke i thënë se është i lirë dhe mund të bashkohet me kastin e vajzave, meqë e ka pëlqimin kaq të madh.

“Shpirti unë e shoh edhe jashtë, ju jeni puçi-puçi gjithë kohës. Hajde tani…”, -ka thënë Daniela.

Kjo gjë është kundërshtuar edhe nga Xheni, edhe nga Bajroni. I pyetur nëse ndjeu xhelozi, ky i fundit dha një përgjigje të prerë, duke i qartësuar gjërat:

“Dua që ta qartësojmë që unë dhe Xheni jemi shok prej 10 vitesh, çdo festë e festojmë bashkë. Nuk kemi një shoqëri kafeje.”

Por as kjo përgjigje nuk e bindi Danielën, e cila vazhdon të ketë dyshimet e saj.


Shtuar 20.11.2021 08:59