Pas largimit nga Përputhen i nxjerrin zbuluar, Ana dhe Atdheu po bashkëjetojnë?

Atdheu dhe Ana Lleshi trazuan rrjetin me puthjen e tyre të famshme, por duket se bashkë nuk i kanë ndarë rrugët edhe pasi Ana mbylli aventurën e saj në Për’puthen.

Ndërsa janë futur në ‘video live’ në Instagram, divani, dritarja dhe këndi i dhomës së qëndrimit është identik.

Ana Lleshi dhe Atdhe Xharavina kanë shprehur një pëlqim mes tyre, gjithashtu edhe publiku i ka dashur shumë si çift. Ende nuk dihet nëse janë bashkë, pritet një konfirmim nga vetë ata.


Shtuar 20.03.2021 09:58