Para familjes së saj, Argjira merr propozimin më të bukur nga Graciano (VIDEO)

Mesnata midis 31 dhjetorit dhe 1 janarit janë tanimë zyrtarisht ndër datat më të rëndësishme në jetën e Argjirës dhe Gracianos.

Mbrëmjen e djeshme, teksa po festonin ndërrimin e viteve, me familjen e Argjirës, Graciano ka vendosur të “vulosë” dashurinë e tyre. I ulur në gjunjë dhe me unazën në duar, ai i ka propozuar për martesë gjysmës së tij. E padyshim përgjigja e saj ka qenë “PO!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Argjira Spanca (@argjiraspanca)