Orlando Bloom dhe Katy Perry nuk bëjnë mjaftueshëm marrëdhënie seksuale dhe arsyeja është kjo

Me një vajzë 6-muajshe dhe me axhendën e ngjeshur me angazhime, Orlando Bloom dhe Katy Perry nuk gjejnë dot kohën për kënaqësitë e tyre personale. Në një intervistë së fundmi aktori u pyet sa shpesh ai dhe bashkëshortja e tij kryejnë marrëdhënie seksuale dhe përgjigja është tipike e një prindi me fëmijë të vegjël.

“Jo mjaftueshëm, ne sapo jemi bërë me bebe”-u përgjigj Orlando.

Katy dhe Orlando u bënë prindër në gusht të vitit të kaluar me ardhjen në jetë të vajzës së tyre, Daisy Dove. Aktori ka edhe një djalë 10-vjeçar nga martesa e mëparshme.


Shtuar 23.03.2021 14:29