Orinda ka një kërkesë për Turin dhe të gjithë prindërit e gjetën veten aty!

Orina dhe Turjani janë një prej çifteve më të dashura të showbiz-it shqiptar.

Shpesh ata ndajnë me ndjekësit e tyre momente me të voglën, Atarën.

Së fundmi Orinda i ka bërë një kërkesë Turit dhe të gjithë prindërit me siguri e gjetën veten.

“Gruaja më kërkon firmën që të udhëtojë me gocën jashtë Shqipërie…

Unë i them sa lekë më jep?”, ka shkruar Turi në një Instastory.


Shtuar 25.02.2024 13:36