Nuk e ka shfaqur kurrë fytyrën, reperit të njohur tentojnë t’i heqin maskën në koncert

Reperi serb Devito ka performuar të shtunën në një klub nate në Bosnjë.

Ai u turpërua kur një nga fansat e tij tentoi t’i hiqte maskën, e cila është simbol tij. Reperi i ri nuk e ka shfaqur fytyrën që nga fillimi i karrierës së tij, ndaj nuk ka dyshim se nuk ka qenë aspak i kënaqur me lëvizjen e fanses së tij.

Sigurimi ka reaguar me shpejtësi dhe ka larguar personin që tentoi të hiqte maskën.


Shtuar 23.12.2021 13:13