Moment që nuk duhet humbur, Mariana i imiton, fermerët shkrihen gazit

Momentet gazmore në “Ferma VIP” nuk kanë fund.

Ditën e sotme teksa fermerët ndodheshin në dhomën e gjumit, aktorja Mariana Kondi ka imituar disa prej tyre.

Nga lëvizjet dhe mënyra e ecjes, e deri tek e folura, Mariana dhuroi spektakël dhe argëtim.

Të gjithë fermerët janë shkrirë gazit nga imitimet e Marianës dhe shkëmbyen batuta me njëri-tjetrin.

 


Shtuar 3.05.2024 16:24