Miq të përjetshëm, Noizy i dedikon klip dhe këngë Florian Markut (VIDEO)

Miq të vjetër të cilët nuk e humbasin rastin të publikojnë shpesh herë foto në shoqërinë e njëri-tjetrit.

Noizy dhe luftëtari i ringut, Florian Marku që përpara pak javësh fitoi një tjetër duel të rëndësishëm, ditët e fundit janë kthyer në qendër të vëmendjes për shkak të një gjesti të veçantë nga ana e këngëtarit.

Ai ka publikuar këngën më të fundit ku Marku dhe sukseset e tij në ring janë temat kryesore të tekstit dhe klipit të veçantë. Në të kombinohen skena nga ndeshje të ndryshme dhe seancat stërvitore të Markut.

Shtuar 13.05.2022 22:21