“Mi Amore”, Renato Doko vjen me një hit të ri për verën (VIDEO)

Humoristi Renato Doko vjen me një hit të ri. Pogradecari së fundmi ka publikuar në YouTube klipin “Mi Amore”.

Klipi është xhiruar në Durrës, ndërsa teksti dhe regjistrimi është kryer nga vetë Renato.

Më poshtë keni klipin:


Shtuar 29.07.2021 18:09