Mbaron qetësia në “Ferma VIP”! Nisin debatet dhe përçarjet mes fermerëve

Qetësia mes fermerëve në reality-show “Ferma VIP” ka mbaruar. Themi këtë pasi kanë nisur përçarjet e para, pasi Valeri u zgjodh si kryefermer. Ky i fundit mori vendimin që të gjithë fermerët e tjerë të rrini pushim dhe se punët do i bënte të gjitha ai.

Mirëpo, vendimi u kundërshtua nga Buçko, i cili iu bashkua në punët e stallës, pavarësisht kundështive të kryefermerit. Buçko më pas këtë përplasje e foli edhe me pjesën tjetër të fermerëve, ku një pjesë e mbështetën atë dhe një pjesë i dhanë të drejtë Valerit.

Por përçarja u thellua edhe më tej gjatë gatimit të drekës.

Valeri dhe Elsa u morën me kosin, qumështin dhe nënproduktet e tij, ndërsa Çiljeta me gatimine gjellës. Por treshja kërkoi nga Baby G që tu bëjë një byrek me hithrat që kanë mbledhur në oborr. Pak më parë, Flori, Mariana, Artemisa, Ditea dhe Buçko dolën për ecje rreth fermës, ku Buçko mblodhi hithra për gatim. Por këto duket se janë refuzuar nga kryeferemeri dhe dy këngëtaret, duke vënë në dukje përplasjet dhe përçarjet.

Po ashtu, Flori, Mariana dhe Dijonisi kanë shprehur hapur qëndrimin e tyre se nuk do të bëjnë asnjë punë që do u jap Valeri si kryefermer.

Mbetet të shihet sesi do vijojë situata mes fermerëve….


Shtuar 23.04.2024 18:05