Mariana dhe Xhesika përballen në sfidë, ja kush u largua nga “Ferma VIP” (VIDEO)

Mariana dhe Xhesika u shpallën si dy fermeret më pak të preferuara të publikut, të cilat u vendosën përballë një sfide.

Ata u përballën të dyja në një sfidë, ku fituese u shpall Xhesika.

Ishte Mariana Kondi fermerja e cila la në gjysmë sfidën, duke u bërë kështu e eleminuara e mbremjes së sotme.

Largimi i saj nga ferma nuk ishte i lehtë as për të dhe as për fermerët e tjerë, e ndërsa Mariana mes lotësh ka falenderuar gjithë fermerët për momentet e bukura që kaluan bashkë.

Teksa të gjithë fermerët e tjerë treguan eksperiencën e përjetuar gjatë kohës që Mariana ishte pjesë e shtëpisë, ish-fermerja u nis menjëherë për në studio.

 


Shtuar 7.05.2024 11:23