Luizi i përlotur, Kiara ia thotë troç pak para vendimit të eliminimit: Do ndahem nga ty (VIDEO)

Kiara dhe Luizi kanë sqaruar ditën e sotme keqkuptimet e krijuara nga debatet e fundit mes tyre. Moderatoria i kë thënë Luizit se ndihet sikur ai në të ardhme, në lidhjen e tyre do jetë kontrollues, duke i kufizuar hapësirat e saj. Ajo madje i tha se nëse kjo ndodh, do jetë një arsye madhe se përse ata do ndahen.

“E kam seriozisht tani, më duket sikur do më kufizosh hapësirat e mija. Dhe unë këtë gjë e kam kështu, kryesore. Nëse dikush më rri mbi kokë, më thotë çfarë duhet të bëj, sa duhet të rri jashtë, u vonove një orë, u vonove dy orë, pse nuk ndenje me mua kur mund ta kalojë kohën me mua, unë këto gjëra, të betohem është një arsye shumë e madhe pse unë mund të ndahem me një njeri. Ta them troç, se nuk i dihet si do shkojnë gjërat, nuk doja ta zgjasja dje, dhe gjithë gjënë e shëmtuar që krijove, varja kaloi.”- tha Kiara.`

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)


Shtuar 25.03.2023 15:30