‘Ke bërë vetëm intriga në shtëpi’/ Fationi dhe Gazi debat me njëri-tjetrin

Gazi dhe Fationi disa ditë më parë janë përballur me debate të ashpra mes njëri-tjetrit. Ditën e djeshme Gazi e quajti Fationin si një konkurrent që vetëm fle gjumë brenda shtëpisë dhe bën si djalë i urtë.

E njëjta gjë ka ndodhur dhe ditën e sotme, ku Fationi i drejtohet se Gazi ka bërë intriga në shtëpi.

‘O zotëri ke bërë vetëm intriga në shtëpi.’- i është shprehur Fationi.

Rikujtojmë se Gazi është në nominim për ditën e shtunë së bashku me Eglën, Julin dhe Sarën, një vendim ky i ardhur nga Vëllai i Madh pasi konkurrentët kishin shkelur rregullat e vendosura nga produksioni.

View this post on Instagram

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)

 


Shtuar 26.02.2024 16:49