Jonida Maliqi maskohet për Halloween dhe tremb njerëzit në rrugë (VIDEO)

Halloween është kthyer në një traditë tashmë edhe në Shqipëri. Mund të themi lirisht që kjo festë është i vetmi moment gjatë vitit ku çdo kush gjen kohën të maskohet si personazhet e tij të preferuar.

Të njëjtën gjë ka zgjedhur të bëjë edhe Jonida Maliqi, ajo ka realizuar në “Jonida’s Room” një grim profesional dhe fantazinë e saj e ka zhvilluar edhe më tej duke dalë në rrugë dhe duke trembur njerëzit. Reagimet e kalimtarëve janë epike dhe mund t’i shihni në videon më poshtë:


Shtuar 31.10.2021 10:57